Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 26 ianuarie 2023. Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul doctoriţei Anca Dumitrovici

Știrile zilei, 26 ianuarie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 26.01.2023, 22:16

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 26 ianuarie 2023

1) Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul doctoriţei Anca Dumitrovici. Procurorii spun că, în medie, medicul primea mită la fiecare 10 minute de la pacienţii bolnavi de cancer.

2) Apartamentele sunt cu 50% mai scumpe faţă de acum opt ani, arată o analiză privind imobiliarele. Dacă o locuinţă cu două camere din Bucureşti costa în 2015 50.000 de euro, în prezent valoarea acesteia a ajuns la aproape 80.000 de euro.

3) Răsturnare de situaţie în cazul bebeluşului care a murit după ce a fost băgat în cristelniţă. La 2 ani de la tragedie, medicii legişti din Bucureşti îi contrazic pe cei din Suceava şi spun că a avut parte de o moarte violentă.

4) Un pasager de 67 de ani a murit la bordul unui unei curse aeriene de la Valencia la Timişoara. Bărbatul a suferit un infarct cu 10 minute înainte de aterizare, iar personalul de la bord a încercat fără succes să îl resusciteze.

5) Tatăl tenismenului Novak Djokovic este în centrul unui scandal scandal uriaş. Aflat în Australia, acesta s-a pozat cu susţinătorii lui Vladimir Putin şi a scandac lozinci pro-ruse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Lucrările de la examenele naționale, corectate digitalizat. Credeţi că acum vor mai fi fraude?

Observator » Update » Știrile zilei, 26 ianuarie 2023. Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul doctoriţei Anca Dumitrovici