Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 26 octombrie 2022. Rusia a desfăşurat un exerciţiu militar neobşinuit, prin care a simulat "Armaghedonul"

Știrile zilei, 26 octombrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 26.10.2022, 23:39

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 26 octombrie 2022

1) Nicolae Ciucă s-a întâlnit la Bruxelles cu Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene. Premierul a declarat la finalul discuţiei că România este mai aproape acum de aderarea la Schengen.

2) Rusia a desfăşurat un exerciţiu militar neobşinuit, prin care a simulat "Armaghedonul" sub privirile lui Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a asistat la scenariul în care este lansată o rachetă nucleară, ca răspuns la un atac nuclear.

3) Fostul ministru al Agriculturii a fost inculpat oficial pentru abuz în serviciu. Adrian Chesnoiu este acuzat că a trucat un concurs de angajare, iar un candidat a promovat examenul fără să obţină punctajul necesar.

4) Ministerul Apărării vrea să cumpere două elicoptere militare Airbus. Parlamentul a fost solicitat să aprobe achiziţia în valoare de 150 de milioane de euro.

5) Guvernul german a deschis calea pentru legalizarea canabisului. Nemții vor putea să dețină până la 30 de grame și chiar să-și cultive singuri plantele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 26 octombrie 2022. Rusia a desfăşurat un exerciţiu militar neobşinuit, prin care a simulat "Armaghedonul"