Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 27 ianuarie 2022. Şoferii şi vatmanii grevişti din STB au găsit soluţia pentru a scăpa de concediere

Știrile zilei, 27 ianuarie 2022, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 27.01.2022, 12:46

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 27 ianuarie 2022

1) Klaus Iohannis spune că tensiunile din Ucraina ridică probleme de natură militară, economică, energetică, dar şi privind migraţia. Preşedintele a menţionat după CSAT că România trebuie să fie pregătită pentru orice scenariu.

2) Şoferii şi vatmanii grevişti au găsit soluţia pentru a scăpa de concediere. După ce au lipsit cinci zile de la muncă, aceștia au venit cu scutiri de la medici. Peste 600 de concedii medicale au fost înregistrate la STB.

3) Aritmetica le-a dat bătăi de cap guvernanţilor. Executivul a greșit ordonanța privind noile măsuri care ar trebui să reducă facturile. Eroarea a fost reparată o zi mai târziu, după o şedinţă-fulger de guvern.

4) Rusia a primit răspunsul scris al Statelor Unite cu privire la cererile de securitate din tratatul bilateral propus la mijlocul lunii decembrie. Informația a fost confirmată de ministerul de externe de la Moscova.

5) Un nou caz de falşi esteticieni. Este vorba de o clinică ce funcţiona de mai mulţi ani, într-un apartament din Bucuresti. O femeie şi fiica acesteia injectau botox şi acid hialuronic fără să aibă studii în domeniu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 27 ianuarie 2022. Şoferii şi vatmanii grevişti din STB au găsit soluţia pentru a scăpa de concediere