Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 27 mai 2022. Constatarea amiabilă se va putea face şi electronic

Știrile zilei, 27 mai 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 27.05.2022, 18:20

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 27 mai 2022

1) Ucigaşul tinerei găsite pe un câmp din Bihor a fost prins şi a fost arestat preventiv. Bărbatul a mărturisit că şi-a ucis iubita din dragoste şi s-a victimizat în faţa anchetatorilor.

2) Patru poliţişti din Gorj au fost reţinuţi şi sunt acuzaţi de tentativă de omor. Aceştia ar fi bătut cu bestialitate un bărbat care ar fi lovit cu oglinda maşinii un agent din localitate şi apoi a fugit. 

3) Etapa de autorecenzare a ajuns la final. Autorităţile au anunţat că au fost completate peste 11 milioane de documente. Urmează etapa clasică, din uşă în uşă, pentru cei care nu au completat formularul online.

4) Autoritatea de Supraveghere Financiară a anunţat că îmbunătăţeşte substanţial regulile RCA. Formularul de constatare amiabilă, folosit în cazul incidentelor uşoare din trafic, va putea fi completat în curând şi electronic.

5) Doliu în lumea muzicii şi filmului. Andrew Fletcher, unul dintre fondatorii Depeche Mode, a murit la vârsta de 60 de ani. În aceeaşi zi a murit în somn şi actorul Ray Liotta, dar şi toboşarul trupei Yes, Alan White.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Update » Știrile zilei, 27 mai 2022. Constatarea amiabilă se va putea face şi electronic