Antena Meniu Search
x

Video Patru poliţişti din Gorj, acuzaţi de tentativă de omor. Agenţii ar fi snopit în bătaie un şofer aflat în arest preventiv

Patru poliţişti din Gorj sunt acuzaţi de tentativă de omor, după ce ar fi lovit cu bestialitate un bărbat din oraşul Novaci. Totul a început după ce, acesta din urmă l-ar fi lovit cu oglinda maşinii pe un poliţist din localitate şi apoi a fugit. A fost imediat prins, iar după ce a fost băgat în dubă ar fi fost şi lovit fără milă, spune tatăl victimei.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 27.05.2022, 13:43

Vezi și

Totul a început la un control în trafic. Şoferul de 41 de ani din Novaci nu ar fi oprit la semnalele agenţilor, ba chiar şi-a continuat drumul şi l-a lovit cu oglinda pe unul dintre poliţişti. Acesta din urmă a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La scurt timp, şoferul a fost prins de Brigada de Intervenţii Rapide şi reţinut pentru 24 de ore.

Şoferul ar fi fost bătut cu brutalitate în timp ce se afla în arest 

În timp ce se afla în arest, şoferul a acuzat faptul că se simte rău şi a fost transferat de urgenţă la spital. În urma controalelor, medicii au constatat că suferise mai multe lovituri puternice, avea coaste rupte şi a fost supus unor intervenţii chirurgicale. În acest moment, el se află în stare critică, internat în spital. 

După acest incident, familia bărbatului a depus plângere la poliţie şi a spus că în timpul în care se afla în arest, bărbatul ar fi fost bătut cu brutalitate de 4 poliţişti, într-o încăpere care nu avea supraveghere video. 

Parchetul s-a sesizat şi a deschis un dosar penal pe numele celor 4 agenţi de poliţie, pentru tentativă de omor şi tortură. Aceştia se află acum în arest preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Patru poliţişti din Gorj, acuzaţi de tentativă de omor. Agenţii ar fi snopit în bătaie un şofer aflat în arest preventiv