Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 27 septembrie 2022. Ruşii se înghesuie să fugă din ţară şi plătesc sume uriaşe pentru a scăpa de încorporare

Știrile zilei, 27 septembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 27.09.2022, 23:46

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 27 septembrie 2022

1) 13 țări europene, printre care şi România, cer plafonarea preţului la gaze. De cealaltă parte, Germania se opune pe motiv că o astfel de măsură ar putea pune în pericol securitatea aprovizionării.

2) Ruşii se înghesuie să fugă din ţară şi plătesc sume uriaşe pentru a scăpa de încorporare. Un zbor cu avionul privat în ţările vecine a ajuns să îi coste chiar şi 28.000 de euro.

3) Celebrul chirurg Marian Gaşpar este acuzat că a primit mită şi de 6 ori într-o singură săptămână. Potrivit procurorilor, sumele pretinse de acesta erau cuprinse între 100 de euro şi 2.000 de euro.

4) Scandal monstru în Parlament, în timp ce se votau măririle de salarii pentru primari. Deputatul PSD Gabriel Zetea şi liderul AUR George Simion au fost la un pas de bătaie în timpul dezbaterilor.

5) O navă spaţială a NASA a lovit cu succes un asteroid aflat la 11 milioane de kilometri de Pământ. Cercetătorii au vrut să vadă dacă pe viitor putem devia traiectoria corpurilor cereşti care ameninţă planeta noastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 27 septembrie 2022. Ruşii se înghesuie să fugă din ţară şi plătesc sume uriaşe pentru a scăpa de încorporare