Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 28 iunie 2021. Sorin Cîmpeanu vrea prelungirea anului şcolar, din 2022; PSD revendică victoria în alegerile locale parţiale

Știrile zilei, 28 iunie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 28.06.2021, 22:52

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 28 iunie 2021

1) Ministrul Educaţiei a propus prelungirea anului şcolar 2022-2023. Sorin Cîmpeanu spune că este nevoie de o creştere a duratei cursurilor, România fiind printre ultimele ţări din Europa din acest punct de vedere.

2) Partidul Social Democrat a revendicat victoria în 17 dintre cele 35 de localităţi în care s-au organizat alegeri parţiale. Prim-vicepreşedintele Sorin Grindeanu spune că este un nou semnal că PSD este cel mai important partid din România.

3) A început examenul de Bacalaureat 2021, cu proba la Limba şi literatura română. Tema principală a fost reprezentată de nuvelă. Vezi subiectele şi baremul de corectare.

4) O adolescentă a fost fugărită de un urs în parcul central din Sinaia. Tânăra a fost salvată de un agent de pază, care i-a auzit ţipetele disperate şi a venit în ajutorul ei, alungând animalul.

5) Tinerii din Grecia care se vor vaccina anti-Covid vor fi recompensaţi financiar. Aceştia vor primi un card în valoare de 150 de euro, pentru activităţi turistice şi evenimente culturale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 28 iunie 2021. Sorin Cîmpeanu vrea prelungirea anului şcolar, din 2022; PSD revendică victoria în alegerile locale parţiale