Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 28 noiembrie 2022. Miniştrii de externe ai NATO s-au reunit la Bucureşti

Știrile zilei, 28 noiembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 28.11.2022, 19:35

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 28 noiembrie 2022

1) Miniştrii de externe ai NATO s-au reunit la Bucureşti, pentru a lua decizii importante cu privire la războiul din Ucraina. Şeful Alianţei, Jens Stoltenberg, a mulţumit României pentru tot sprijinul acordat până acum Kievului.

2) Fostul senator PSD Niculae Bădălău a fost arestat preventiv, pentru dare de mită şi trafic de influenţă. Vicepreşedintele Curţii de Conturi este acuzat că i-a dat 170.000 de euro unui primar pentru a primi contracte de lucrări publice.

3) Anchetă la Poliţia din Cluj-Napoca, după ce au apărut imagini cu o intervenţie controversată. Trei agenţi au fost filmaţi în timp ce lovesc cu piciorul un tânăr beat sau chiar îl calcă pe cap.

4) Studiu îngrijorător cu privire la maşinile second hand care ajung în România. Peste jumătate dintre acestea au suferit avarii în trecut, iar 20% au kilometrajul modificat.

5) Proteste istorice în China, care se răspândesc în tot mai multe oraşe. Oamenii sunt furioşi pe restricţiile anti-covid impuse de autorităţi şi cer inclusiv plecarea liderului Xi Jinping.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 28 noiembrie 2022. Miniştrii de externe ai NATO s-au reunit la Bucureşti