Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 28 octombrie 2022. Elon Musk a preluat controlul asupra Twitter şi a trecut din primele minute la decizii radicale

Știrile zilei, 28 octombrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 28.10.2022, 21:15

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 28 octombrie 2022

1) Direcţia Naţională Anticorupţie a prezentat urmările deciziilor instanţelor privind prescripţia. 557 de dosare penale, în care prejudiciul este de peste 1 miliard de euro, ar urma să fie închise.

2) Românii care lucrează în Uniunea Europeană vor putea avea un produs personal de pensie. Proiectul de lege a fost adoptat astăzi de Guvern.

3) Șoferul care a umilit polițiștii în București a fost lăsat liber, dar nu mai are voie să conducă. Avocatul acestuia a susţinut că a reacţionat aşa pentru că s-a speriat de forţele de ordine.

4) Simona Halep a depus contestație la Tribunalul de Arbitraj Sportiv în cazul scandalului de dopaj. Până când va fi luată o decizie, sportiva rămâne suspendată din toate competiţiile.

5) Elon Musk a preluat controlul asupra Twitter şi a trecut din primele minute la decizii radicale. Miliardarul a concediat trei directori şi ar fi ordonat chiar să fie escortaţi de pază în afara birourilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 28 octombrie 2022. Elon Musk a preluat controlul asupra Twitter şi a trecut din primele minute la decizii radicale