Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 28 septembrie 2021. Falimentul City Insurance a dus la dublarea preţurilor pentru RCA

Știrile zilei, 28 septembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 28.09.2021, 12:41

Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 28 septembrie 2021

1) Ministrul Agriculturii a anunţat că îşi va depune demisia din funcţie. Adrian Oros era ultimul ministru din tabăra lui Ludovic Orban şi îl acuză pe premierul Florin Cîţu că nu a tratat niciodată cu prioritate agricultura.

2) Comisia Europeană a adoptat luni o evaluare pozitivă a Planului de Redresare şi Rezilienţă al României. Ţara noastră va primi astfel granturi în valoare de 14,2 miliarde de euro şi împrumuturi de 14,9 miliarde de euro.

3) Falimentul City Insurance a dus la dublarea preţurilor pentru RCA. Companiile care au început să preia poliţele celor 3 milioane de clienţi City au crescut tarifele chiar şi cu sută la sută. 

4) Autorităţile au anunţat că a început programarea în platformă pentru a treia doză de vaccin. Administrarea dozei de rapel se va face cu serurile Pfizer sau Moderna, indiferent de schema de vaccinare iniţială.

5) Aplicaţia chineză TikTok a anunţat că a depăşit pragul de 1 miliard de utilizatori la nivel global. Platforma este destinaţia principală pentru conţinut video scurt pentru mobil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 28 septembrie 2021. Falimentul City Insurance a dus la dublarea preţurilor pentru RCA