Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 29 martie 2022. Ameninţare cu moartea în stil mafiot la Focşani; Progrese în negocierile pentru pace dintre Ucraina şi Rusia

Știrile zilei, 29 martie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 29.03.2022, 18:46

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 29 martie 2022

1) Noua rundă de negocieri de la Istanbul a adus şi cele mai importante progrese de până acum. Rusia a anunţat că va reduce semnificativ activitatea militară din apropiere de Kiev şi Cernihiv. 

2) Camera Deputaţilor a adoptat legea prestatorului casnic, care îi priveşte pe zilieri. Bonele şi menajerele ar putea fi plătite cu tichete valorice în loc de bani, iar veniturile obţinute vor fi impozitate. 

3) Pastilele cu iod vor ajunge la români săptămâna viitoare, a anunţat Alexandru Rafila. Pentru a evita însă eventuale neclarităţi şi pentru a linişti populaţia, Ministerul Sănătăţii va derula o campanie de informare.

4) Ameninţare cu moartea în stil mafiot la Focşani. Două sicrie goale, două cruci şi lumânări aprinse au fost găsite la marginea unui cartier al oraşului. Poliţia l-a identificat pe făptaş, care s-a ales cu dosar penal.

5) Carambol cu peste 50 de maşini pe o autostradă îngheţată din Statele Unite ale Americii. În urma impactului a izbucnit şi un incendiu de proporţii. Cel puţin 3 oameni au murit şi peste 20 au fost răniţi, după accidentul în lanţ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Update » Știrile zilei, 29 martie 2022. Ameninţare cu moartea în stil mafiot la Focşani; Progrese în negocierile pentru pace dintre Ucraina şi Rusia