Antena Meniu Search
x

Video Zeci de mașini și TIR-uri făcute praf într-un carambol de proporții, pe o autostradă din Pennsylvania

Accident în lanț cu cel puțin 3 decese și zeci de răniți pe o autostradă înghețată în statul Pennsylvania din Statele Unite. În mai puțin de un minut, peste 50 de autovehicule s-au ciocnit grav. Totul a fost cauzat de condițiile meteorologice extreme, spun autoritățile americane. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 29.03.2022, 09:12

Imaginile filmate de un martor arată şirul parcă interminabil de coliziuni. Se întâmplă pe o autostradă complet îngheţată din statul american Pennsylvania. 

Avem un amestec de zăpadă şi ceaţă. Vizibilitatea a scăzut la zero.

Ai grijă, ai grijă! Dumnezeule!

Accident cu peste 50 de mașini și camioane în Pennsylvania

Pe acelaşi subiect

Coliziunea a provocat și un incendiu de proporții, care a afectat mai multe autovehicule implicate. Imaginile arată cum fumul negru se ridică deasupra carambolului, îngreunând și mai mult vizibilitatea. 

Priviţi! Flăcări! Dumnezeule!

Peste 50 de autovehicule au fost implicate în accident.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipajele de urgență au identificat peste 20 de persoane rănite. Ulterior, până la acest moment, au fost constatate 3 decese. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Zeci de mașini și TIR-uri făcute praf într-un carambol de proporții, pe o autostradă din Pennsylvania