Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 29 noiembrie 2022. Celebrul epidemiolog Virgil Musta a fost trimis în judecată de DNA

Știrile zilei, 29 noiembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 29.11.2022, 20:58

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 29 noiembrie 2022

1) Klaus Iohannis l-a primit, astăzi, la Palatul Cotroceni, pe secretarul de stat american Antony Blinken. Cei doi au discutat despre situaţia din Ucraina şi accederea României în programul Visa Waiver.

2) Situaţia începe să devină critică la Chişinău. Republica Moldova a anunţat că se confruntă cu un deficit de energie electrică de aproximativ 75%.

3) Celebrul epidemiolog Virgil Musta a fost trimis în judecată de DNA. Procurorii îl acuză că a obligat trei asistente să lucreze pentru firma la care este asociat.

4) Manelistul Culiţă Sterp primeşte o nouă lovitură. După ce a făcut accident în timp ce conducea beat şi drogat, poliţiştii au cerut recalcularea alcoolemiei şi au descoperit că era peste limita penală de 0,8.

5) Un preot din Bucureşti a fost filmat în timp ce scoate bani din cutia milei cu umeraşul. Gestul nu i-a dezamăgit pe enoriaşi, care îi iau apărarea şi îl consideră un părinte "harnic".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 29 noiembrie 2022. Celebrul epidemiolog Virgil Musta a fost trimis în judecată de DNA