Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 3 decembrie 2021. Dacia Spring, în topul vânzărilor de maşini în România

Știrile zilei, 3 decembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 03.12.2021, 15:00

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 3 decembrie 2021

1) Comisia Europeană a transferat României primii bani în cadrul Mecanismului de Redresare și Reziliență. Țara noastră a primit de 1,8 miliarde euro sub formă de prefinanţare, echivalentul a 13% din totalul de granturi ce ne-au fost alocate.

2) Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a confirmat redeschiderea urmăririi penale a lui Ion Iliescu în Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990. Fostul președinte poate fi anchetat în legătură cu moartea a patru persoane.

3) Maşinile electrice depăşesc în viteză autoturismele clasice în România. Dacia Spring a fost cea mai vândută maşină în ultima lună, fiind urmată în top de Logan, Sandero şi Duster. Ford Focus și Renault Clio se numără şi ele printre preferate.

4) O șoferiță a murit carbonizată după ce maşina în care se afla s-a izbit de un copac și s-a transformat într-o minge de foc. Accidentul a avut loc pe DN 2A, la intrarea în localitatea Andrășești din județul Ialomița.

5) Uniunea Europeană, SUA, Regatul Unit şi Canada au anunţat noi sancţiuni economice contra Belarusului. Minskul este acuzat de ''încălcări repetate ale drepturilor omului'' şi de organizarea trecerii migranţilor către UE.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Update » Știrile zilei, 3 decembrie 2021. Dacia Spring, în topul vânzărilor de maşini în România