Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 3 martie 2022. Şefa Comisiei Europene mulţumeşte românilor; MApN, lămuriri despre "ordinele de recrutare" care circulă online

Știrile zilei, 3 martie 2022, prezentate de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 03.03.2022, 16:59

Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 3 martie 2022

1) O dublă catastrofă aeriană a avut loc în judeţul Constanţa. Un avion MiG-21 Lancer şi un elicopter IAR 330-Puma s-au prăbuşit, în nicio oră, iar opt militari au murit în cele două accidente aviatice. 

2) Şefa Comisiei Europene a mulţumit românilor pentru deschiderea şi ajutorul acordat refugiaţilor ucraineni. Ursula von der Leyen spune că România este un exemplu extraordinar de solidaritate în Europa.

3) Guvernul a aprobat un plafon de 1,5 miliarde de lei pentru programul Noua Casă, care începe săptămâna viitoare. Aproape 13.000 de români vor beneficia de ajutor să se mute în propria locuinţă.

4) Războiul dintre Rusia şi Ucraina îşi pune amprenta asupra preţului carburanţilor. Barilul de petrol a ajuns la un preţ record pentru ultimii opt ani, iar România se va confrunta cu scumpiri în lanţ.

5) Ministerul Apărării Naţionale a cerut mai multor instituţii date medicale privind bărbaţii apţi de serviciu militar. Ministrul spune însă că nu există motive de îngrijorare şi că acestea nu sunt ordine de recrutare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 3 martie 2022. Şefa Comisiei Europene mulţumeşte românilor; MApN, lămuriri despre "ordinele de recrutare" care circulă online