Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 3 noiembrie 2021. Chinezii au fost îndemnaţi de Guvernul de la Beijing să stocheze hrană

Știrile zilei, 3 noiembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 03.11.2021, 22:23

Rosse Stan
Rosse Stan

Știrile zilei, 3 noiembrie 2021

1) Președinții Joe Biden și Klaus Iohannis au anunțat construcția unui reactor nuclear de mici dimensiuni în România. Proiectul va crea pe termen lung 30.000 de locuri de muncă.

2) Peste 80 de țări s-au angajat să reducă emisiile de metan cu 30% până în anul 2030. Dacă ținta va fi atinsă, experții sunt de părere că încălzirea globală ar încetini imediat.

3) Tânărul din Arad suspectat că și-a ucis fiica vitregă de 5 ani a fost arestat preventiv. Potrivit surselor Observator, bărbatul și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor și le-a mărturisit că obișnuia să consume droguri.

4) Jeff Bezos a promis că va dona 2 miliarde de dolari pentru refacerea naturii. Fondatorul Amazon spune că a luat decizia după ce a călătorit în spațiu și a văzut cât de vulnerabilă este planeta.

5) Chinezii au fost îndemnaţi de Guvernul de la Beijing să stocheze hrană. Autoritățile au făcut acest apel către populație fără a da însă alte explicații.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 3 noiembrie 2021. Chinezii au fost îndemnaţi de Guvernul de la Beijing să stocheze hrană