Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 30 august 2024. Şoferul care a ucis cu maşina un băieţel în Pantelimon va fi judecat pentru omor şi tentativă de omor

Știrile zilei, 30 august 2024, prezentate de Olivia Păunescu.

de Olivia Păunescu

la 30.08.2024 , 19:14

Știrile zilei, 30 august 2024

1) Şoferul care a ucis cu maşina un băieţel în Pantelimon va fi judecat pentru omor şi tentativă de omor. Adolescentul de 16 ani inhala gaz ilariant şi vorbea la telefon când a comis accidentul.

2) Au fost afişate notele finale ale examenului de Bacalaureat din toamnă. Rata de promovare este de 32%, cea mai mică din ultimii 6 ani.

Vezi și

3) Ucraina cere României să-i livreze sistemul Patriot promis. Ministrul de Externe de la Kiev spune că orice întârziere îi costă vieţi omeneşti.

4) Nouă alertă de securitate în Germania, după un incident bizar în oraşul Leipzig. Autorităţile avertizează că persoane necunoscute trimit dispozitive incendiare în colete.

5) Unul dintre cele mai puternice taifunuri care au lovit Japonia în ultimele decenii a atins uscatul. Trei persoane au murit, iar pagubele sunt semnificative.

Olivia Păunescu Like

Responsabilitate! Este primul cuvânt care îmi vine în minte, atunci când mă gândesc ce implică meseria de jurnalist, un job pe care l-am îmbrăţişat şi care m-a îmbrăţişat, la rândul lui, semn că lucrurile bune în viaţă se întâmplă...

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Update » Știrile zilei, 30 august 2024. Şoferul care a ucis cu maşina un băieţel în Pantelimon va fi judecat pentru omor şi tentativă de omor