Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 4 februarie 2022. Preţul benzinei a depăşit pragul psihologic de 7 lei pe litru; Româncă de 80 de ani, înşelată prin metoda "modelling"

Știrile zilei, 4 februarie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 04.02.2022, 22:22

Știrile zilei, 4 februarie 2022

1) Preşedintele Chinei Xi Jinping şi omologul său rus Vladimir Putin s-au întâlnit la Beijing, cu ocazia deschiderii Jocurilor Olimpice de iarnă. Cei doi lideri au lansat un apel către NATO ca alianţa să-şi oprească extinderea.

2) Carburanţii au ajuns să fie din ce în ce mai scumpi. Preţul benzinei standard a depăşit pragul psihologic de 7 lei pe litru la unele staţii de alimentare. Suma este cu peste 50 de bani mai mare decât la începutul anului.

3) O româncă în vârstă de 80 de ani a fost păcălită că va ajunge fotomodel la Paris. Femeia a plătit 34 de mii de euro timp de doi ani unei presupuse agente din Bucureşti. Tânăra ar fi înşelat mai multe persoane prin metoda "modelling".

4) Un copil de 5 ani este blocat de mai bine de trei zile într-o fântână din Maroc. Salvatorii îi furnizează apă şi oxigen printr-o conductă şi îl monitorizează cu o cameră video coborâte în puţul adânc de 32 de metri.

5) Două treimi dintre români cred că boala Covid-19 este "o armă de control a omenirii". Potrivit unui sondaj INSCOP, majoritatea celor chestionaţi consideră că pandemia a fost provocată de elitele globale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Update » Știrile zilei, 4 februarie 2022. Preţul benzinei a depăşit pragul psihologic de 7 lei pe litru; Româncă de 80 de ani, înşelată prin metoda "modelling"