Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 4 ianuarie 2023. Un bărbat din Giurgiu a tras zeci de focuri de armă de la geamul locuinţei

Știrile zilei, 4 ianuarie 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 05.01.2023, 13:44

Olivia Păunescu

Știrile zilei, 4 ianuarie 2023

1) Milionarii Tate, între mărire şi decădere. Imperiul celor doi influenceri controversaţi a fost luat la puricat de anchetatorii români, care au descoperit asocieri cu persoane care nu există.

2) Scene de film la Giurgiu, după ce un individ de 33 de ani a pus în pericol vieţile trecătorilor. A tras zeci de focuri de armă de la geamul locuinţei.

3) Klaus Iohannis a vorbit la telefonu cu preşedintele ucrainean Zelenski. Printre subiectele de discuţie: ajutorul oferit Ucrainei, dar şi legea minorităţilor naţionale din ţara vecină.

4) Pensia de stat, pe cale de dispariţie. Specialiştii avertizează că sporul demografic negativ din România ar putea aduce un colaps al sistemului public de pensii.

5) Şi lacrimi pentru marele actor Mitică Popescu, care s-a stins din viaţă la 86 de ani. El rămâne în istoria teatrului şi a filmului românesc prin numeroasele roluri pe care le-a interpretat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 4 ianuarie 2023. Un bărbat din Giurgiu a tras zeci de focuri de armă de la geamul locuinţei