Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 4 iulie 2024. Pact PNL - PSD pentru alegerile prezidenţiale programate în noiembrie

Știrile zilei, 4 iulie 2024, prezentate de Nadina Câmpean.

Nadina Câmpean
de Nadina Câmpean

la 04.07.2024 , 19:50

Știrile zilei, 4 iulie 2024

1) Pact PNL - PSD pentru alegerile prezidenţiale programate în noiembrie. Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă plănuiesc să îşi împartă funcţiile de preşedinte şi premier, în funcţie de cine va ajunge în turul al doilea.

2) Omul de afaceri Cezar Verziu a fost reţinut pentru o mită de 70.000 de euro. Bărbatul i-ar fi promis unui dezvoltator imobiliar că îi va obţine autorizaţie pentru construirea unui bloc turn lângă Aeroportul Băneasa.

Articolul continuă după reclamă

3) O înregistrare controversată cu Donald Trump a fost publicată pe reţelele de socializare. Miliardarul a fost filmat pe ascuns în timp ce îi jigneşte pe Joe Biden şi Kamala Harris, care a fost vehiculată ca noua candidată a democraţilor la preşedinţie.

4) Sentinţă definitivă în cazul tinerei din Mangalia care şi-a ucis prietena şi i-a ascuns trupul într-un geamantan. Loredana Atănăsoaie a fost condamnată la 16 ani de închisoare.

5) Sumă uriaşă primită de România pentru rezultatele de la EURO 2024. Valoarea totală a premiilor se ridică la peste 12 milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vă faceţi de obicei o asigurare de călătorie când plecaţi în vacanţe?
Observator » Update » Știrile zilei, 4 iulie 2024. Pact PNL - PSD pentru alegerile prezidenţiale programate în noiembrie