Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 5 iulie 2024. BNR a redus dobânda cheie pentru prima dată după trei ani şi jumătate

Știrile zilei, 5 iulie 2024, prezentate de Nadina Câmpean.

de Nadina Câmpean

la 05.07.2024 , 19:17

Știrile zilei, 5 iulie 2024

1) Banca Naţională a României a redus dobânda cheie pentru prima dată după trei ani şi jumătate. Noua valoare a fost stabilită la 6,75% pe an, faţă de 7% cât era până acum.

2) Nemulţumiri tot mai mari după decizia de a închide Valea Oltului timp de o lună. Transportatorii susţin că se confruntă cu o problemă majoră, care va genera scumpiri.

Vezi și

3) Victorie zdrobitoare a laburiştilor la alegerile din Marea Britanie. Conservatorii vor fi înlăturaţi de la putere după 14 ani, iar Sir Keir Starmer va fi viitorul premier.

4) Viktor Orban a fost primit de Vladimir Putin la Moscova. Uniunea Europeană a criticat vizita şi a transmis că premierul Ungariei nu reprezintă în niciun fel Bruxelles-ul în cadrul întâlnirii.

5) Joe Biden ia măsuri după dezastrul de la dezbaterea cu Donald Trump. Preşedintele american le-a spus guvernatorilor democraţi că are nevoie de mai mult somn şi că nu îşi va mai programa evenimente după ora 20.

Nadina Câmpean Like

Mă leagă atât de multe de echipa Observator... Aici mi-am început cariera în 2004, Alessandra Stoicescu mi-a dat prima pasă de live.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Update » Știrile zilei, 5 iulie 2024. BNR a redus dobânda cheie pentru prima dată după trei ani şi jumătate