Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 5 iulie 2024. BNR a redus dobânda cheie pentru prima dată după trei ani şi jumătate

Știrile zilei, 5 iulie 2024, prezentate de Nadina Câmpean.

Nadina Câmpean
de Nadina Câmpean

la 05.07.2024 , 19:17

Știrile zilei, 5 iulie 2024

1) Banca Naţională a României a redus dobânda cheie pentru prima dată după trei ani şi jumătate. Noua valoare a fost stabilită la 6,75% pe an, faţă de 7% cât era până acum.

2) Nemulţumiri tot mai mari după decizia de a închide Valea Oltului timp de o lună. Transportatorii susţin că se confruntă cu o problemă majoră, care va genera scumpiri.

Vezi și

3) Victorie zdrobitoare a laburiştilor la alegerile din Marea Britanie. Conservatorii vor fi înlăturaţi de la putere după 14 ani, iar Sir Keir Starmer va fi viitorul premier.

4) Viktor Orban a fost primit de Vladimir Putin la Moscova. Uniunea Europeană a criticat vizita şi a transmis că premierul Ungariei nu reprezintă în niciun fel Bruxelles-ul în cadrul întâlnirii.

5) Joe Biden ia măsuri după dezastrul de la dezbaterea cu Donald Trump. Preşedintele american le-a spus guvernatorilor democraţi că are nevoie de mai mult somn şi că nu îşi va mai programa evenimente după ora 20.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unui furt de date?
Observator » Update » Știrile zilei, 5 iulie 2024. BNR a redus dobânda cheie pentru prima dată după trei ani şi jumătate