Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 5 iunie 2024. Incident șocant în Călărași: doi tineri au fost stropiţi cu acid de baterie, în timp ce se aflau în maşină

Știrile zilei, 5 iunie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 05.06.2024 , 19:55

Știrile zilei, 5 iunie 2024

1) Silvestru Şoşoacă a ajuns astăzi la Parchetul General. Soţul senatoarei Diana Şoşoacă este suspectat că ar fi falsificat semnături pentru europarlamentare, ajutat de George Simion.

2) Anchetă la Spitalul Ministerului de Interne, Dimitrie Gerota. Medicii de aici sunt bănuiţi că au ajutat zeci de ofiţeri şi subofiţeri să iasă în mod ilegal la pensie, pe caz de boală.

Vezi și

3) Incident șocant în Călărași: doi tineri au fost stropiţi cu acid de baterie, în timp ce se aflau în maşină. Atacatorul încă nu a fost prins de poliţie.

4) Scandalul iei "furate" de Louis Vuitton ajunge la Bruxelles. Un europarlamentar român a sesizat Comisia Europeană pentru a lua măsuri împoriva brandului de lux.

5) Cel mai căutat hacker din Spania a fost prins în România. Bărbatul este acuzat că a furat 10 milioane de euro, pe care i-a investit în criptomonede.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Update » Știrile zilei, 5 iunie 2024. Incident șocant în Călărași: doi tineri au fost stropiţi cu acid de baterie, în timp ce se aflau în maşină