Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 5 octombrie 2021. Guvernul Cîţu a fost demis; Cădere a aplicaţiilor Facebook, Whatsapp şi Instagram

Știrile zilei, 5 octombrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 05.10.2021, 17:21

Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 5 octombrie 2021

1) Guvernul Cîțu își încheie mandatul după 9 luni de la învestire, după votul de neîncredere primit în Parlament. Acesta este al 6-lea guvern demis prin moțiune de cenzură.

2) Facebook, Whatsapp și Instagram nu au funcționat la nivel global timp de mai bine de 6 ore. Fondatorul Mark Zuckerberg și-a cerut scuze pentru incident, odată cu revenirea platformelor.

3) Guvernul a stabilit regulile de circulație a trotinetelor electrice pe drumurile publice. Conducătorii se vor supune unor reguli similare cu cele aflate în vigoare în cazul bicicletelor.

4) Spitalele publice au suspendat pentru 30 de zile internările și operațiile care nu reprezintă urgențe. Decizia vine ca urmare a exploziei numărului de infectări cu coronavirus.

5) Guvernul a majorat salariul minim pentru anul 2022, la valoarea de 2.550 de lei. Peste 1,9 milioane de români vor beneficia de această creștere de 10,9 la sută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 5 octombrie 2021. Guvernul Cîţu a fost demis; Cădere a aplicaţiilor Facebook, Whatsapp şi Instagram