Antena Meniu Search
x

Mesajul lui Mark Zuckerberg, după ce Facebook, Instagram şi WhatsApp nu au putut fi accesate global mai bine de 6 ore

Timp de mai bine de 6 ore, WhatsApp, Facebook (inclusiv Messenger) şi Instagram nu au funcţionat nicăieri în lume. Ieri, începând cu ora 18.00, niciun utilizator nu a mai putut să acceseze aplicațiile. Pentru situația creată, fondatorul şi CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg și-a cerut scuze prin intermediul unui mesaj postat pe rețeaua de socializare.

De Veronica Micu la 05.10.2021, 08:02
Mark Zuckerberg
Mesajul lui Mark Zuckerberg, după ce Facebook, Instagram şi WhatsApp nu au putut fi accesate global mai bine de 6 ore - Facebook

Mesajul lui Zuckerberg a venit după ce serviciile Facebook, Instagram şi WhatsApp au fost reluate.

”Facebook, Instagram, WhatsApp şi Messenger revin acum online. Îmi pare rău pentru întreruperea de astăzi Ştiu cât de mult vă bazaţi pe serviciile noastre pentru a rămâne conectaţi cu oamenii la care ţineţi”, a scris Mark Zuckerberg pe Facebook.

Facebook, Instagram şi WhatsApp au picat în toată lumea

Pe acelaşi subiect

Reamintim că WhatsApp, Facebook (inclusiv Messenger) şi Instagram au încetat să funcţioneze, în România şi în restul lumii, luni seară, aproximativ de la ora 18.40, ora Bucureştiului. 

Site-ul downdetector.it, care monitorizează problemele şi perioadele de inactivitate în timp real, a raportat un număr mare de probleme referitoare la cele trei servicii deţinute de Facebook.

Facebook a semnalat problema pe Twitter, compania recunoscând că "unii oameni au probleme cu accesarea (aplicației) Facebook" și că lucrează la restabilirea accesului.

Și WhatsApp a postat, tot pe Twitter, a postat, un mesaj de avertizare şi scuze destinate utilizatorilor. Cu un tweet, Instagram s-a adresat utilizatorilor săi cu mesajul: „Fii răbdător”.

#whatsappdown, #instagramdown şi #facebookdown, subiecte de trend pe Twitter

Pe Twitter, hashtagurile #whatsappdown, #instagramdown şi #facebookdown au devenit imediat subiecte de trend, în câteva minute generând un volum de aproximativ 100 de mii de tweets.

După mai bine de 6 ore, însă, aplicaţiile au început să revină la normal. 

Experţii în securitate care au urmărit situaţia au declarat, pentru Reuters, că întreruperea ar fi putut fi declanşată de o eroare de configurare, care ar putea fi rezultatul unei greşeli interne, deşi teoretic ar fi posibilă şi sabotarea de către cineva din interior. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Tehnologie » Mesajul lui Mark Zuckerberg, după ce Facebook, Instagram şi WhatsApp nu au putut fi accesate global mai bine de 6 ore

Breaking News

Luptele politice interne din Austria țin România la ușa Schengen. Cancelarul Nehammer nu dă înapoi;...

Luptele politice interne din Austria țin România la ușa Schengen. Cancelarul Nehammer nu dă înapoi; românii cer boicotarea produselor și companiilor austriece