Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 6 aprilie 2022. Amenzi uriaşe pentru abandonarea gunoaielor; Elev din Botoşani, incendiat în timpul orelor

Știrile zilei, 6 aprilie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 06.04.2022, 19:33

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 6 aprilie 2022

1) Un bărbat s-a sinucis după ce a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti şi apoi s-a autoincendiat. Bogdan Drăghici primise o condamnare de 15 ani de închisoare pentru că şi-a violat fiica.

2) Dan Vîlceanu a demisionat din funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene. Acesta demisionase şi din funcţia de secretar general al PNL, după ce Florin Cîţu a renunţat la funcţia de preşedinte al formaţiunii.

3) Un elev al unei şcoli din Botoşani a ajuns la spital cu arsuri grave. Băiatul susţine că un coleg a aruncat cu o substanţă inflamabilă peste el şi apoi i-a dat foc. Incidentul ar fi avut loc chiar în timpul unei ore. 

4) Guvernul a aprobat incriminarea faptelor de incendiere şi de îngropare a deşeurilor. Cei care sunt găsiţi vinovaţi pot fi pedepsiţi cu închisoare de la 3 la 5 ani. Abandonarea gunoaielor atrage amenzi de până la 70 de mii de lei.

5) Nicolae Ciucă şi-a depus candidatura pentru preşedinţia Partidului Naţional Liberal. Congresul este programat pentru duminică, iar premierul este singurul care îşi doreşte funcţia lăsată liberă de Florin Cîţu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Update » Știrile zilei, 6 aprilie 2022. Amenzi uriaşe pentru abandonarea gunoaielor; Elev din Botoşani, incendiat în timpul orelor