Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Știrile zilei, 6 aprilie 2022. Amenzi uriaşe pentru abandonarea gunoaielor; Elev din Botoşani, incendiat în timpul orelor

Știrile zilei, 6 aprilie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

De Mădălina Iacob la 06.04.2022, 19:33
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 6 aprilie 2022

1) Un bărbat s-a sinucis după ce a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti şi apoi s-a autoincendiat. Bogdan Drăghici primise o condamnare de 15 ani de închisoare pentru că şi-a violat fiica.

2) Dan Vîlceanu a demisionat din funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene. Acesta demisionase şi din funcţia de secretar general al PNL, după ce Florin Cîţu a renunţat la funcţia de preşedinte al formaţiunii.

3) Un elev al unei şcoli din Botoşani a ajuns la spital cu arsuri grave. Băiatul susţine că un coleg a aruncat cu o substanţă inflamabilă peste el şi apoi i-a dat foc. Incidentul ar fi avut loc chiar în timpul unei ore. 

4) Guvernul a aprobat incriminarea faptelor de incendiere şi de îngropare a deşeurilor. Cei care sunt găsiţi vinovaţi pot fi pedepsiţi cu închisoare de la 3 la 5 ani. Abandonarea gunoaielor atrage amenzi de până la 70 de mii de lei.

5) Nicolae Ciucă şi-a depus candidatura pentru preşedinţia Partidului Naţional Liberal. Congresul este programat pentru duminică, iar premierul este singurul care îşi doreşte funcţia lăsată liberă de Florin Cîţu.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Update » Știrile zilei, 6 aprilie 2022. Amenzi uriaşe pentru abandonarea gunoaielor; Elev din Botoşani, incendiat în timpul orelor