Antena Meniu Search
x

Video "El atât striga: Mi-au dat foc, mi-au dat foc!". Un elev din Botoșani a ajuns la spital, după ce colegii i-ar fi dat foc în timpul orelor

Întâmplare şocantă într-un liceu din oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani. Un elev de 17 ani a ajuns la spital cu arsuri grave după ce s-ar fi jucat cu o substanţă inflamabilă şi cu o brichetă. Colegii lui spun că au încercat să-i ia bricheta din mână, însă tânărul le-a povestit medicilor că, de fapt, chiar colegii lui i-ar fi dat foc. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 06.04.2022, 08:59

Vezi și

Totul s-a petrecut luni după-amiază, în timp ce elevii se aflau la ora de educaţie tehnologică. La un moment dat, profesoara, care este şi directoarea liceului, a ieşit câteva minute din clasă. 

Mihaela Ştefănucă - directoarea liceului: Când am intrat, colegii o parte fugiseră şi unul dintre ei îl ajuta. Am vazut că e ars, după ce am chemat salvarea, după ce a plecat copilul am întrebat ce s-a întâmplat. Copii au zis că: Doamnă, el a făcut-o. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tablele magnetice din sălile de curs se curăţă cu o substanţă pe bază de alcool, puternic inflamabilă. 

Pe acelaşi subiect

Mihaela Ştefănucă - directoarea liceului: Ar fi şters tabla, după care a luat spray-ul respectiv să şteargă de pe bancă tot ce a scris el. Avea o brichetă în mână, iar colegii spun că au încercat să-i ia bricheta. Nu ştiu cum s-a aprins. El atât striga: Mi-au dat foc, mi-au dat foc. Ei au spus că nu este adevărat. 

Băiatul a fost preluat de o ambulanţă direct de la şcoală cu arsuri grave pe faţă şi zona toracică. După ce medicii pediatri l-au stabilizat, a fost transferat la Spitalul de Urgenţă pentru Copii Sfânta Maria din Iaşi.

Cătălin Mihailiuc - medic pediatru: Starea generală la predarea pacientului la ambulanță era relativ bună, era conștient, cooperant, nu punea probleme deosebite. 

Ar fi fost de mai multe ori ţinta răutăţilor colegilor de clasă

Băiatul ar fi avut mai multe probleme comportamentale în trecut, fiind elev cu nevoi educaționale speciale. Tatăl lui spune însă că ar fi fost de mai multe ori ţinta răutăţilor colegilor de clasă. Şi băiatul susţine că, de fapt, colegii l-ar fi incendiat.

Mihai Rădeanu - tatăl băiatului: Copiii îl învață ce să facă, iar el face, dacă are probleme. Ce spun copiii, el face, execută, iar apoi spun că Marius a făcut. 

Între timp, oamenii legii au declanşat o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat în sala de clasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "El atât striga: Mi-au dat foc, mi-au dat foc!". Un elev din Botoșani a ajuns la spital, după ce colegii i-ar fi dat foc în timpul orelor