Antena Meniu Search
x

Dan Vîlceanu a demisionat din funcţia de ministru al Proiectelor Europene

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, şi-a anunţat, miercuri, demisia, precizând că a înaintat ocumentul premierului Nicolae Ciucă.

de Redactia Observator

la 06.04.2022, 15:26

Dan Vîlceanu a demisionat din funcţia de ministru al Invistiţiilor şi Proiectelor Europene. Acesta este un apropiat al lui Florin Cîţu şi a fost Secretar General al Partidului Naţional Liberal până săptămâna trecută, când, în contextul cererii liderilor liberali ca Florin Cîţu să fie înlocuit la conducerea partidului, a demisionat spunând că nu vrea să fie părtaş la "acest bâlci".

”În urmă cu aproximativ o oră, după şedinţa de Guvern, mi-am inaintat demisia”, a anunţat, miercuri, Dan Vîlceanu, într-o conferinţă de presă. 

Dan Vîlceanu a anunţat, sâmbătă, că va discuta cu premierul Nicolae Ciucă pentru a îşi înainta demisia din funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene. 

El a adăugat că nu mai poate fi vorba de încredere în interiorul echipei guvernamentale.

Pe acelaşi subiect

Dan Vîlceanu a renunţat şi la funcţia din PNL

El a demisionat şi din funcţia de secretar general al PNL, după ce Florin Cîţu a renunţat la funcţia de preşedinte al formaţiunii. 

Dan Vîlceanu a criticat atunci decizia liberalilor de a convoca şedinţe ale Biroului Executiv nestatutare. 

"Îmi voi anunţa demisia din funcţia de secretar general, pentru că eu nu doresc să particip la un asemenea bâlci. În care se circulă mesaje de şedinţă la modul acesta. Eu mă consider un om serios şi nu asta e modalitatea în care aplici statutul", declara Dan Vîlceanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Dan Vîlceanu a demisionat din funcţia de ministru al Proiectelor Europene