Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 6 septembrie 2021. Colaboratori ai armatei române, evacuați din Afganistan; Simona Halep, învinsă la US Open

Știrile zilei, 6 septembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 06.09.2021, 11:00

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 6 septembrie 2021

1) Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că 80 de cetățeni afgani au fost evacuați cu succes din Afganistan. Printre aceștia se află colaboratori ai armatei române, studenți sau jurnaliști.

2) Marele actor și regizor Ion Caramitru a murit. "Profesorul Socrate" avea 79 de ani și în ultimele săptămâni s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, pe care le-a ținut ascunse.

3) Doliu și în sportul românesc. Canotorul Ivan Patzaichin a murit la 71 de ani. Multiplu medaliat olimpic, mondial și european, Patzaichin a fost unul dintre cei mai mari campioni ai României.

4) Simona Halep și-a încheiat parcursul în competiția de simplu la US Open. Sportiva din România a fost învinsă în optimile de finală cu 6-3, 6-3 de ucraineanca Elina Svitolina.

5) Naționala României a învins Liechtenstein în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Tricolorii au câștigat la București cu 2 la 0, marcatori fiind Alin Toșca și Cristi Manea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Update » Știrile zilei, 6 septembrie 2021. Colaboratori ai armatei române, evacuați din Afganistan; Simona Halep, învinsă la US Open