Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 7 decembrie 2022. Val de demisii în Armata Română; Accident în lanț filmat în Pasajul Unirii din București

Știrile zilei, 7 decembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 07.12.2022, 19:23

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 7 decembrie 2022

1) Votul privind aderarea României la Spațiul Schengen este pe agenda Consiliului JAI de joi. Între timp, se duc ultimele negocieri pentru a convinge Viena să renunțe la veto.

2) Volodimir Zelenski a fost desemnat "Persoana Anului 2022" de revista americană Time. Jurnaliştii de peste ocean îl laudă pentru curajul de a nu părăsi ţara după ce a fost invadată de Rusia.

3) Val de demisii în Armata Română chiar în timpul războiului din Ucraina. Peste 2.000 de persoane au plecat spre alte domenii, un număr de 4 ori mai mare decât în 2020.

4) Accident în lanț filmat în Pasajul Unirii din București. Autorităţile vor să îl oblige pe şoferul vinovat să plăteasca cheltuielile de refacere a elementelor distruse.

5) Peste 25 de extremişti au fost arestaţi în Germania, în urma unor raiduri. Aceştia plănuiau o lovitură de stat şi intenționau să ia cu asalt clădirea Parlamentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Update » Știrile zilei, 7 decembrie 2022. Val de demisii în Armata Română; Accident în lanț filmat în Pasajul Unirii din București