Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 7 martie 2022. Se ridică restricţiile din starea de alertă, dar dispar şi beneficiile

Știrile zilei, 7 martie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 07.03.2022, 21:01

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 7 martie 2022

1) Dolarul american, aurul şi francul elveţian au atins maxime istorice în raport cu leul. Moneda noastră, ca şi alte monede din Europa de Est, s-a depreciat pe măsură ce războiul din Ucraina escaladează.

2) Meteorologii anunţă frig şi ninsori în următoarea perioadă. Conform ANM, luna martie continuă cu o vreme autentică de iarnă, cu temperaturi în scădere, ninsori la munte, dar şi în zonele mai joase.

3) Guvernul pregăteşte un proiect de lege care va fi baza legală pentru instaurarea stării de criză în România. Acesta ar fi fost discutat şi aprobat în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării încă de săptămâna trecută.

4) Un tânăr poliţist din Gorj a ajuns pe mâna colegilor săi. Agentul a jefuit o sală de jocuri de noroc, după ce a ameninţat-o pe casieră cu un cuţit. Poliţistul spune că avea nevoie de bani pentru cununia civilă.

5) Odată cu suspendarea stării de alertă, încetează şi beneficiile, nu doar restricţiile din această perioadă. Românii cu buletinul expirat, de exemplu, au 90 de zile la dispoziţie să îşi reînnoiască documentele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 7 martie 2022. Se ridică restricţiile din starea de alertă, dar dispar şi beneficiile