Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 8 decembrie 2021. Directoarea creșelor din Ploiești, arestată după ce a delapidat mâncarea copiilor

Știrile zilei, 8 decembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 08.12.2021, 11:02

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 8 decembrie 2021

1) Vladimir Putin i-a cerut lui Joe Biden garanții că NATO nu se va extinde spre Est. Președintele rus a denunțat în convorbirea cu omologul său american potențialul militar în creștere al NATO la frontierele Rusiei.

2) Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat noi măsuri care se aplică pe perioada stării de alertă. Persoanele nevaccinate vor avea acces în spațiile publice dacă se testează.

3) Noua coaliţie politică încearcă să facă rost de bani pentru majorări de pensii, salarii şi alocaţii de la marile companii. Guvernul vrea să introducă o taxă de solidaritate de 1% din cifra de afaceri.

4) Kosovo a solicitat aderarea la Uniunea Europeană, deși independența sa nu este recunoscută de cinci state membre, printre care și România. UE a cerut Priștinei întâi să normalizeze relațiile cu Serbia.

5) Directoarea creșelor din Ploiești a fost arestată pentru delapidare și luare de mită. Aceasta fura mâncarea și produsele destinate copiilor și primea șpăgi ca să închidă ochii când educatoarele îi urmau exemplul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 8 decembrie 2021. Directoarea creșelor din Ploiești, arestată după ce a delapidat mâncarea copiilor