Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 8 iulie 2022. Fostul premier japonez Shinzo Abe a fost asasinat

Știrile zilei, 8 iulie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 08.07.2022, 18:58

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 8 iulie 2022

1) Fostul premier japonez Shinzo Abe a murit, după ce a fost împuşcat în timpul unui discurs electoral. Atacatorul, un veteran din marina japoneză, şi-a motivat gestul spunând că nu era de acord cu programele politice promovate de acesta.

2) Petre Daea a fost învestit ca ministru al Agriculturii, după demisia lui Adrian Chesnoiu. Acesta a depus jurământul la Palatul Cotroceni, într-o ceremonie care a durat doar câteva minute. 

3) Adi de la Brad, cunoscut ca "Guru din Apuseni", a murit la spital, la scurt timp de la eliberarea din închisoare. Individul fusese arestat sub acuzaţia de viol şi abuzuri asupra membrilor sectei pe care o conducea - Copiii Soarelui. 

4) Mare atenţie unde plătiţi taxa de drum. Un site fantomă vinde roviniete la preţuri de trei ori mai mari decât în mod normal. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere avertizează că platforma online NU aparţine statului.

5) Michel Platini, fost preşedinte UEFA, şi Sepp Blatter, fost preşedinte FIFA, au fost achitaţi de justiţia elveţiană. Cei doi au fost vizaţi într-un dosar de fraudă care a zguduit fotbalul mondial în 2015. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 8 iulie 2022. Fostul premier japonez Shinzo Abe a fost asasinat