Antena Meniu Search
x

A murit Adi de la Brad, zis şi "Guru din Apuseni". Liderul sectei "Copiii Soarelui" era internat la Deva de câteva zile

Adi de la Brad, zis şi "Guru din Apuseni", a murit. Liderul comunității "Copiii Soarelui", pe numele lui adevărat Adrian Ardelean Fărcaş, a ajuns la spital în urmă cu câteva zile, după ce a început să se simtă rău. Medicii i-au descoperit o infecţie gravă la plămâni, dar şi ocluzie intestinală.

de Redactia Observator

la 08.07.2022, 14:16

Vezi și

Ieri, guru din Apuseni a suferit o hemoragie digestivă de amploare și a fost intubat, au anunţat medicii de la spitalul din Deva, acolo unde a fost internat. În această dimineaţă, Adi de la Brad a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat.

Adi de la Brad fusese acuzat de viol şi abuz în cadrul sectei "Copiii Soarelui"

Adrian Ardelean Fărcaş era sub control judiciar, după ce în urmă cu două luni fusese acuzat de viol şi abuz în cadrul sectei "Copiii Soarelui", pe care o conducea. 

Liderul comunităţii spirituale "Copiii Soarelui" a fost arestat preventiv la sfârșitul lunii mai, fiind acuzat de viol, şantaj, hărţuire sexuală şi interzicerea accesului la educaţie. 

Adi de la Brad a negat, însă, toate acuzațiile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » A murit Adi de la Brad, zis şi "Guru din Apuseni". Liderul sectei "Copiii Soarelui" era internat la Deva de câteva zile