Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 8 martie 2022. Grâul, la preţuri record; România renunţă la toate restricţiile din starea de alertă

Știrile zilei, 8 martie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 08.03.2022, 18:06

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 8 martie 2022

1) Guvernul a anunţat ridicarea tuturor restricţiilor odată cu suspendarea stării de alertă. Ministrul Sănătăţii a făcut însă o serie de recomandări pentru ca pandemia să rămână sub control.

2) De ziua internaţională a femeii, Observator reia campania "Infinit pentru Mama", iniţiată de colega noastră Iuliana Gătej. Copiii din şcolile din Capitală au creat cea mai lungă scrisoare pentru mamele din lumea întreagă. 

3) Preţul grâului a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 14 ani. Deşi România nu este dependentă de exporturile din Rusia şi Ucraina, efectele conflictului armat se vor vedea şi în portofelele noastre.

4) 14 elicoptere din Ucraina au aterizat pe Aeroportul Internaţional din Iaşi. Ministerul Apărării spune că aparatele de zbor vor ajunge la Ghimbav, pentru servicii de mentenanţă.

5) Indicele ROBOR la trei luni continuă să crească. Acesta a atins un nivel record pentru ultimii 8 ani şi jumătate şi se traduce în rate mai scumpe pentru românii care au credite în lei la bănci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 8 martie 2022. Grâul, la preţuri record; România renunţă la toate restricţiile din starea de alertă