Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 9 august 2022. Guvernatorul BNR dă vina pe bănci pentru creșterea ROBOR

Știrile zilei, 9 august 2022, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 09.08.2022, 21:09

Știrile zilei, 9 august 2022

1) Guvernatorul BNR dă vina pe bănci pentru creșterea ROBOR şi spune că acestea au cam sărit calul. Mugur Isărescu spune că bancherii au dus indicele peste dobânda-cheie, alegând să privească pesimist viitorul.

2) Sorin Cîmpeanu spune că noua lege a educaţiei va interzice meditaţiile cu elevii de la clasă. Ministrul a povestit în exclusivitate la podcastul Observator cum şi el a făcut pregătire ca să intre la cel mai bun liceu din Capitală. 

3) Agenţii FBI au percheziţionat reşedinţa lui Donald Trump din Florida şi i-au spart seiful. Operaţiunea ar face parte dintr-o investigație privind scoaterea unor documente prezidenţiale oficiale de la Casa Albă.

4) Capitala Coreei de Sud se confruntă cu cele mai puternice precipitaţii din ultimii 80 de ani. Drumurile au fost acoperite de ape, staţiile de metrou au fost complet inundate şi mai multe pene de curent au avut loc în Seul.

5) Actriţa şi cântăreaţa Olivia Newton-John s-a stins din viaţă la 73 de ani, după o luptă îndelungată cu cancerul. Câştigătoare a mai multor premii Grammy, Olivia a făcut istorie cu rolul din musicalul "Grease".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 9 august 2022. Guvernatorul BNR dă vina pe bănci pentru creșterea ROBOR