Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 9 martie 2022. Românii au petrecut până în zori, după ridicarea stării de alertă

Știrile zilei, 9 martie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 09.03.2022, 20:38

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 9 martie 2022

1) Partidul AUR a pierdut 3,5 procente în intenţiile de vot ale românilor, potrivit unui sondaj INSCOP. Scăderea ar putea fi pusă pe seama acuzaţiilor privind atitudinea pro-rusă a unor membri, spun analiştii.

2) Curtea Constituţională a stabilit că legea privind desfiinţarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie este constituţională, Sesizările depuse de USR şi AUR au fost respinse ca neîntemeiate.

3) Legea offshore ar putea fi în sfârşit revizuită. Florin Cîţu a anunţat că toate partidele din coaliţie susţin modificarea actului normativ care blochează demararea unor importante proiecte energetice în Marea Neagră, 

4) Românii au sărbătorit suspendarea stării de alertă ca şi cum ar fi fost Revelionul. Mai multe persoane au ieşit în cluburi şi la terase, unde au petrecut până în zori, după ce toate restricţiile au fost ridicate.

5) Uleiul de floarea-soarelui s-a scumpit drastic de când a început războiul. Cum Ucraina era cel mai mare exportator, Uniunea Europeană trebuie să caute alte surse pentru a importa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 9 martie 2022. Românii au petrecut până în zori, după ridicarea stării de alertă