Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 9 noiembrie 2022. Un bărbat din Ilfov a primit o factură la energie de 22.000 de euro

Știrile zilei, 9 noiembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 09.11.2022, 22:30

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 9 noiembrie 2022

1) Ministrul Apărării din Rusia a ordonat retragerea armatei din Herson. Serghei Şoigu a declarat public că nu a fost o decizie uşoară de luat, însă trupele din oraş nu mai puteau fi aprovizionate.

2) Şoferii cu maşini pe motorină vor fi loviţi în primăvară de cea mai gravă criză, scrie Bloomberg. Stocurile de combustibil din nord-vestul Europei vor atinge cel mai scăzut nivel din ultimii 12 ani.

3) Partidul Republican a obţinut rezultate sub aşteptări la alegerile din SUA, iar Donald Trump este negru de supărare. Fostul preşedinte i-a criticat pe liderii partidului şi s-a plâns că nu au ales deloc bine candidaţii.

4) Un bărbat din Ilfov a primit o factură la energie de 22.000 de euro. Furnizorul a făcut o regularizare pe doi ani şi jumătate, pentru un apartament de două camere.

5) Curtea Constituţională a României a respins sesizările referitoare la legile Justiţiei. Acestea au fost adoptate de Parlament fără avizul Comisiei de la Veneţia şi vor merge la preşedinte pentru promulgare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 9 noiembrie 2022. Un bărbat din Ilfov a primit o factură la energie de 22.000 de euro