Antena Meniu Search
x
LIVE

CD Projekt a lansat o mult-aşteptată versiune a jocului Cyberpunk 2077

Producătorul de jocuri video CD Projekt a lansat marţi o versiune mult aşteptată a jocului său Cyberpunk 2077 pentru consolele de ultimă generaţie, în timpul unui eveniment live, transmite Reuters.

De Redactia Observator la 16.02.2022, 16:13
Compania a lucrat pentru a remedia jocul
Compania a lucrat pentru a remedia jocul
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Compania a lucrat pentru a remedia jocul după ce lansarea unui joc plin de erori a determinat Sony  să-l retragă din PlayStation Store timp de şase luni.

”Desigur, premiera este un eveniment pozitiv, dar este asociată şi cu aşteptări considerabile ale pieţei, deoarece probabil va fi un eveniment cheie pentru companie în acest an”, a declarat analistul Ipopema Securities, Michal Wojciechowski.

Actualizarea, programată iniţial pentru anul trecut, dar amânată pe măsură ce lucrările de reparare a jocului au continuat, a venit ca parte a patch-ului 1.5, care include şi conţinut descărcabil gratuit şi îmbunătăţiri ale jocului.

”(Patch-ul 1.5) aduce diverse îmbunătăţiri jocului, numeroase misiuni şi remedieri de joc, precum şi o serie de DLC-uri gratuite”, a spus CD Projekt.

Pe acelaşi subiect

Wojciechowski a semnalat, totuşi, că ar putea fi greu de obţinut o creştere mare a interesului pentru Cyberpunk, pe fondul unei game puternice de titluri rivale în această lună.

Actualizarea este disponibilă pe Xbox Series X şi Xbox Series X S, precum şi pe PlayStation 5, ca un upgrade gratuit şi o achiziţie digitală de sine stătătoare.

Jocul, împreună cu patch-ul 1.5, este disponibil şi pe console mai vechi, pe serviciul Google de streaming de jocuri Stadia şi pe computer.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » UseIT » CD Projekt a lansat o mult-aşteptată versiune a jocului Cyberpunk 2077