Antena Meniu Search
x

Video e-Factura, cel mai mare haos din ultimii ani pentru companii. Deşi sistemul statului nu face faţă, tot antreprenorii sunt buni de plată

e-Factura le dă bătăi de cap şi firmelor, şi statului pentru că erorile şi situaţiile neprevăzute se înmulţesc. De ce se întâmplă asta, aflaţi la Rubrica UseIT.

de Redactia Observator

la 27.01.2024, 11:16

Vezi și

Încă din prima lună în care sistemul e-Factura a devenit obligatoriu pentru antreprenori au apărut şi primele probleme. Site-ul ANAF este nefuncţional de mai multe ori pe zi, iar erorile continuă să apară. Este cel mai mare haos din ultimii ani din mediul antreprenorial, iar paradoxul este că deşi sistemul statului nu face faţă, tot antreprenorii sunt buni de plată.

Despre cele mai comune probleme pe care le întâmpină firmele, dar mai important, despre soluţii, aflaţi de la Alexandra Lucescu, managerul general al unuia dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii software, din materialul video de mai su.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » UseIT » e-Factura, cel mai mare haos din ultimii ani pentru companii. Deşi sistemul statului nu face faţă, tot antreprenorii sunt buni de plată