Antena Meniu Search
x

La Antena 1 a început „Vara de 100 de zile”

Din 1 iunie, Antena 1 demarează campania „Vara de 100 de zile”, o campanie care celebrează spectacolul, bucuria, soarele, locurile minunate ale țării noastre și poveștile unor oamenii extraordinari care merită să fie cunoscuți de toată lumea.

Din 1 iunie, Antena 1 a demarat campania „Vara de 100 de zile”, o campanie care celebrează spectacolul, bucuria, soarele, locurile minunate ale țării noastre și poveștile unor oamenii extraordinari care merită să fie cunoscuți de toată lumea.

Prima acțiune care a deschis „Vara de 100 de zile” a avut loc chiar de Ziua Copilului, în Orășelul Copiilor din București, unde nu mai puțin de 100 de baloane au fost împărțite acestora. Dacă de 1 iunie cei mai fericiți au fost copiii, pe 2 iunie distracția s-a mutat pe plaja din Mamaia unde 100 de înghețate i-au răcorit pe localnicii și turiștii sosiți la mare. Tot iubitorii mării s-au bucurat și de 100 de mingi de plajă cu care Antena 1 a vrut să le facă vara mai veselă și mai colorată. Fie că au primit 100 de cafele la metrou, au intrat în posesia a 100 de bilete la Zurlandia sau vor primi 100 de pălării de soare, Antena 1 le va face telespectatorilor săi cadouri dintre cele mai neașteptate până în ultima zi de vară.

La rândul ei, echipa „Observator” a pregătit pentru „Vara de 100 de zile” reportaje speciale, din care telespectatorii Antena 1 vor putea afla poveștile extraordinare ale unor oameni care fac lucruri ce merită a fi cunoscute și, de ce nu, care pot deveni model de inspirație și pentru alții, vor putea descoperi locuri de o frumusețe incredibilă, pe care însă, prea puțini dintre noi le știu, tradiții ce păstrează în ele farmecul și patina timpului.

Așadar, din 1 iunie, la Antena 1 a început „Vara de 100 de zile”, un prilej de a oferi telespectatorilor săi cadouri, bucurie și energie cât să le ajungă până la finalul verii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Vara de 100 de zile » La Antena 1 a început „Vara de 100 de zile”