Antena Meniu Search
x

Alertă meteo cu efect imediat. Furtuni puternice lovesc 11 judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis mai multe atenţionări nowcasting de ultimă oră Cod Galben de furtună în peste 11 judeţe, dar şi o atenţionare Cod Portocaliu. ANM a emis şi Cod Portocaliu pentru Județul Maramureş, unde situaţia pare mai gravă.

Alertă meteo cu efect imediat. Furtuni puternice lovesc 11 judeţe
ANM a emis mai multe alerte meteo cod galben şi cod portocaliu de furtuni şi vijelii - pixabay.com

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis mai multe atenţionări nowcasting de ultimă oră Cod Galben de furtună în peste 11 judeţe, dar şi o atenţionare Cod Portocaliu.

ANM a emis şi Cod Portocaliu pentru Județul Maramureş, unde vremea pare mai gravă.

Potrivit meteorologilor, cele mai grav afectate vor judeţele Hunedoara, Bihor, Maramureş, Giurgiu, Dâmboviţa, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Teleorman, Sibiu, Sălaj, Argeş, zone care se află sub Cod Galben de furtună.

Se vor semnala averse torenţiale care vor depăşi 35-40l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.

Potrivit ANM, alerta meteo cu efect imediat este valabilă până la ora 20. Vor cădea cantităţi importante de apă, iar specialiştii avertizează populaţia să ia măsuri de siguranţă, urmând a se înregistra fenomene meteo deosebite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Alertă meteo cu efect imediat. Furtuni puternice lovesc 11 judeţe