Antena Meniu Search
x

ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. De miercuri, vremea se încălzeşte semnificativ în sud-estul ţãrii

Administraţia Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 23 aprilie - 20 mai 2024. Potrivit specialiştilor, până spre sfârșitul lunii mai temperaturile vor fi normale sau ușor mai ridicate decât cele normale, în mai multe regiuni ale țării. 

de Redactia Observator

la 23.04.2024, 08:25

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat marţi, 23 aprilie, prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 23 aprilie - 20 mai 2024. "Miercuri, vremea se va încãlzi semnificativ în jumãtatea de sud-est a ţãrii, în timp ce în nord-vest se va rãci uşor. O încălzire este prognozată de meteorologi în weekendul Floriilor, cu temperaturi maxime de peste 22 grade Celsius, încălzire care se va menține și în jurul datei de 1 Mai", au explicat specialiştii ANM. 

ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. De miercuri, vremea se încălzeşte semnificativ în sud-estul ţãrii

Observator

Prognoza meteo 23 - 29 aprilie 2024

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice și nord-vestice, dar și mai ridicate în extremitatea de sud-est a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zona deluroasă și sub-montană din regiunile sudice.

Pe acelaşi subiect

Vremea 29 aprilie - 6 mai 2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în cele nord-vestice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile sud-estice, dar și local deficitare în cele nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Prognoza meteo 6 - 13 mai 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Vremea 13 - 20 mai 2024

Valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, au precizat meteorologii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Vremea » ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. De miercuri, vremea se încălzeşte semnificativ în sud-estul ţãrii