Antena Meniu Search
x

Video ANM a emis cod galben și cod portocaliu de vreme rea. Zonele din țară lovite de viscol, unde vântul va sufla cu peste 120 km/h

Vremea schimbă foaia radical. După o sâmbătă cu vreme frumoasă, astăzi meteorologii au emis cod portocaliu şi galben de vânt, ploi şi ninsori în toată ţara. Avertizările sunt în vigoare până mâine seară.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 04.02.2024, 13:40

Vezi și

Sunt -2 grade Celsius la Cota 1.700, dar temperatura resimțită este mult mai scăzută din cauza vântului care bate cu putere. Pe asemenea vreme, puțin turiști s-au încumetat să mai iasă din cabane iar altora, vântul le-a grăbit plecarea de la munte. 

ANM a emis două avertizări de vreme rea

ANM a emis două avertizări de vreme rea. Un cod galben de vânt și ninsori la peste 1500 de metri altitudine ce intră în vigoare la ora 14:00. Meteorologii anunță vânt puternic în Oltenia, Transilvania, Maramureș și Nordul Crișanei, iar în zona alpină va fi viscol.

De asemenea, mâine dimineață va intra în vigoare un cod portocaliu de viscol. La altitudini de peste 1.700 de metri, vântul va ajunge și la peste 120 km/h. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Vremea » ANM a emis cod galben și cod portocaliu de vreme rea. Zonele din țară lovite de viscol, unde vântul va sufla cu peste 120 km/h