Antena Meniu Search
x

Avertizare meteo de vreme rece valabilă până joi. Cod galben de vânt în vigoare miercuri în cea mai mare parte a ţării

Meteorologii au emis două avertizări meteo în intervalul 12 aprilie -14 aprilie. Prima informare este de cod galben de vânt, valabil de pe 13 aprilie, ora 10 şi până pe 13 aprilie, ora 20. Fenomene vizate sunt intensificări ale vântului.

de Redactia Observator

la 12.04.2022, 11:21

Avertizare meteo de vreme rece valabilă până joi. Cod galben de vânt valabil în cea mai mare parte a ţării - Shutterstock

În intervalul menționat, în Moldova, nordul Dobrogei și nord-estul Munteniei, temporar vântul va avea

intensificări, cu viteze de 55...60 km/h, iar pe arii restrânse rafalele vor depăși 65...70 km/h. Intensificări ale vântului, cu viteze de 45...55 km/h, vor fi miercuri (13 aprilie) și în restul Munteniei și al Dobrogei, iar pe parcursul zilei de marți (12 aprilie) local în jumătatea estică a țării. 

Informare meteo de vreme rece

 

Cea de-a doua informare meteorologică este de vreme rece şi brumă, valabilă de pe 12 aprilie, ora 21 - 14 aprilie, ora 9. Fenomene vizate: temperaturi minime preponderent negative, brumă.

Temperaturile minime vor fi preponderent negative și se va produce brumă în nord-vestul și centrul țării, iar pe arii mai restrânse, în noaptea de marți spre miercuri (12/13 aprilie) și în regiunile vestice și în zonele deluroase din restul teritoriului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Vremea » Avertizare meteo de vreme rece valabilă până joi. Cod galben de vânt în vigoare miercuri în cea mai mare parte a ţării