Antena Meniu Search
x

Video "Ca după potop! Acum ninge sau plouă?" Copaci rupți și drumuri acoperite de gheață, în mai multe zone din țară. În Satu Mare, câţiva nori păreau să aducă tornade

Codul galben de ploi şi grindină a făcut prăpăd în mai multe zone din ţară. În Baia Mare sistemul de canalizare n-a făcut faţă, iar străzile au fost acoperite de apă. În Cluj mai mulţi copaci au fost rupţi de vânt, iar autorităţile au emis un Ro-Alert de vreme rea. În Satu Mare oamenii s-au speriat de câţiva nori care păreau să aducă tornade.

de Redactia Observator

la 08.05.2023, 07:56

Vezi și

A fost prăpăd în Baia Mare, acolo unde maşinile şi străzile au fost acoperite cu bucăţi de gheaţă. Canalizările nu au mai făcut faţă, iar adevărate râuri s-au format pe străzi. Traficul a fost blocat din cauza apei care a atins, în unele zone, chiar şi jumătate de metru.

Ca după potop! Acum ninge sau plouă? 

Două aparente tornade i-au speriat pe mai mulţi localnici dintr-o comună din Satu Mare. N-a fost cazul însă, era vorba doar de nori de tip pâlnie. 

Copaci doborâți de vântul puternic, în Cluj

Pe acelaşi subiect

În Cluj-Napoca mai multe garaje şi beciuri au fost inundate, iar câţiva copaci au fost doborâţi de vântul puternic. Județul Cluj s-a aflat sub cod portocaliu de vremea rea. 

Femeie: Atât a plouat încât am crezut că sparge geamurile şi a bătut şi gheaţă, dar a fost măruntă. Atât am avut noroc.  

Autoritățile au emis mesaje Ro-Alert în mai multe localități din județul Cluj. Ploaia torențială a adus și grindină în unele zone.

Gheața a acoperit mai multe drumuri din Sălaj

Şi judeţul Sălaj a fost sub cod galben de vreme rea. O ploaie cu grindină a produs inundaţii în mai multe zone din municipiul Zalău. Gheaţă a fost şi pe ruta Zalău-Cluj Napoca. Între localităţile Sâncraiu Almașului şi Topa Mică şoseaua a fost acoperită complet, iar şoferii au fost nevoiţi să ia piciorul de pe acceleraţie ca să nu derapeze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » "Ca după potop! Acum ninge sau plouă?" Copaci rupți și drumuri acoperite de gheață, în mai multe zone din țară. În Satu Mare, câţiva nori păreau să aducă tornade