Antena Meniu Search
x

Video Capitala sub cod galben de vânt puternic: Copaci căzuți, acoperișuri despinse și zeci de intervenții ale pompierilor în doar câteva ore

Vremea rea a făcut prăpăd şi în Capitală. Vântul a suflat în rafale încă de aseară. 41 de copaci s-au prăbuşit, peste 30 de maşini au fost avariate, iar un semafor a fost pus la pământ.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 04.04.2023, 13:51

Vezi și

Vremea se va răci în continuare în Capitală, spun meteorologii. Va fi mai frig cu 10 grade decât ar fi fost normal în această perioadă.

Capitala, sub cod galben de vânt puternic

În zona Unirii, din centrul Capitalei, acoperișul unei case s-a desprins din cauza vântului puternic. Sunt rafale de vânt care depășesc 70 km/h. A fost stabilit și un cod galben de vreme rea care va fi valabil până mâine, la ora 14.00.

Pompierii au intervenit la peste 60 de cazuri: copaci căzuți pe mașini, pe străzi, bucăți desprinse din clădiri. Evenimente care ne pot pune viața în pericol, iar autoritățile recomandă, dacă suntem pe stradă să evităm copacii și stâlpii de electricitate, iar dacă suntem în case să închidem ferestrele și ușile ca să nu existe pericolul ca acestea să cadă pe stradă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Vremea » Capitala sub cod galben de vânt puternic: Copaci căzuți, acoperișuri despinse și zeci de intervenții ale pompierilor în doar câteva ore