Antena Meniu Search
x

Cod galben de ploi cu descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în Capitală

Cod galben de ploi cu descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în Capitală.

de Redactia Observator

la 16.05.2021, 16:45

Cod galben de ploi cu descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în Capitală
Cod galben de ploi cu descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în Capitală - Shutterstock

Vremea continuă să fie instabilă în cea mai mare parte a ţării. În Capitală este valabil un cod galben de ploi cu descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Acesta este valabil de la: 16-05-2021, ora 16:40, până la: 16-05-2021, ora 17:30. De asemenea, se vor acumula până la 15, chiar 20 l/mp.

Vremea 17 mai în Capitală

La noapte, cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul nopţii, când vor mai fi averse slabe. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 10...12 grade. Spre dimineaţă vor fi condiţii de ceaţă.

Luni, 17 mai, cerul va prezenta înnorări, trecător va ploua, iar mai ales spre seară şi la începutul nopţii, sunt posibile şi descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 12...13 grade. Presiunea atmosferică va scădea uşor în prima parte a intervalului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Cod galben de ploi cu descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în Capitală