Antena Meniu Search
x

Avertizare meteo de vreme severă. Ploi torențiale și vijelii în 16 județe

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ploi și vijelii în Oltenia, nordul Munteniei și sud-vestul Transilvaniei, până la ora 21.

de Redactia Observator

la 03.06.2022, 10:44

Vineri, între orele 12:00 - 21:00, în Oltenia, nordul Munteniei, sud-vestul Transilvaniei şi local la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosfericã accentuatã care se va manifesta prin frecvente descãrcãri electrice, averse torenţiale, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, vijeliişi grindinã. Cantitãţile de apã vor depãşi 20...30 l/mp şi izolat 40 l/mp.

Manifestãri de instabilitate atmosfericã vor fi și sâmbătă (4 iunie) în vest, centru, nord, la deal şi la munte, iar duminică (5 iunie) şi în restul ţãrii.

Avertizare meteo de vreme severă. Ploi torențiale și vijelii în 16 județe

ANM

Prognoză pentru Capitală: Vreme caldă cu maxime de 31 de grade

Vremea va fi caldă vineri în București, cu maxime de 31 de grade, potrivit prognozei speciale pentru Capitală, emisă de Administrația Națională de Meteorologie.

Astfel, vineri, între orele 12.00 și 21.00, în București, vremea va fi călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul valorii de 31 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Avertizare meteo de vreme severă. Ploi torențiale și vijelii în 16 județe