Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alertă meteo de vreme severă în 23 de judeţe, în orele următoare. Meteorologii anunță rafale de vânt de 100 km/h

Alertă meteo emisă de meteorologi! Cod galben de vânt puternic în 23 de judeţe, în orele următoare. Rafalele vor depăşi o sută de kilometri la oră, îndeosebi în zona montană.

de Redactia Observator

la 25.10.2018 , 19:32

Alertă meteo emisă de meteorologi! Cod galben de vânt puternic în 23 de judeţe, în orele următoare. Rafalele vor depăşi o sută de kilometri la oră, îndeosebi în zona montană.

ANM a emis mai multe avertizări cod galben de vânt puternic valabile pentru 23 de judeeţe din întreaga ţară. Este vizată zona montană unde rafalele vor depăşi o sută de kilometri la oră şi vor viscoli zăpada.

Potrivit meteorologilor, în zonele de munte din judeţele Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Buzău, Vâlcea, Gorj, Braşov, Alba, Covasna, Harghita, Sibiu, Mureş, Hunedoara, Caraş-Severin, Suceava, Bacău, Vrancea şi Neamţ este cod galben de vânt puternic până la ora 23.34.

Articolul continuă după reclamă

Vântul va sufla cu putere la altitudini mari, ajungând, la peste 1.800 de metri altitudine, la peste o sută de kilometri la oră. De asemenea, vântul puternic va spulbera zăpada.

În judeţele Mehedinţi, Olt, Dolj, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş este cod galben de vânt puternic până la ora 20.00.

În zonele joase, vântul va sufla cu 55...65 km/h, iar la peste 1.700 de metri altitudine, vântul va prezenta intensificări care la rafală vor atinge 90...100 km/h.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Vremea » Alertă meteo de vreme severă în 23 de judeţe, în orele următoare. Meteorologii anunță rafale de vânt de 100 km/h