Antena Meniu Search
x

Alertă meteo. ANM a emis cod portocaliu de ploi torenţiale și vânt puternic, în două județe din ţară

Este alertă meteo cod portocaliu în două judeţe mari din România, vineri după-amiază. Meteorologii ANM au emis o avertizare meteo de vreme rea, cu ploi torenţiale şi vânt puternic.

de Redactia Observator

la 31.05.2024 , 15:57

Vremea în România vineri, 31 mai 2024

Vremea în România. Meteorologii au emis vineri după-amiaza avertizări Cod portocaliu de ploi și vânt pentru localități din două judeţe mari din ţara noastră.

Vremea în România. Alertă meteo în 2 judeţe: cod portocaliu de ploi şi vânt

Potrivit meteorologilor ANM, este vorba despre județele Constanța și Cluj. Una dintre avertizări, în vigoare până la ora 16.45, vizează localitățile Mihail Kogălniceanu, Cogealac, Corbu, Istria, Săcele, Târgușor, Grădina din județul Constanța.

Articolul continuă după reclamă

A doua avertizare este în vigoare până la 16.30 și vizează localitățile Cluj-Napoca, Baciu, Apahida, Feleacu, Jucu, Chinteni, Borșa din județul Cluj. În aceste zone se vor semnala averse torențiale care vor acumula peste 35-40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo. Vremea 3 iunie - 1 iulie 2024

Administraţia Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 3 iunie - 1 iulie 2024. Specialiștii anunță un început de vară cu val de aer tropical, temperaturile maxime urmând să depășească 33 de grade Celsius.

Disconfortul termic va fi accentuat, astfel că valorile resimțite vor fi de peste 35 de grade Celsius. Nu vom scăpa, însă, de ploi și vijelii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Vremea » Alertă meteo. ANM a emis cod portocaliu de ploi torenţiale și vânt puternic, în două județe din ţară